Hoppa till huvudinnehåll
Hem

Main navigation

  • Recept & artiklar
  • Matskolan

Moules Meunières

Magnus Albrektsson

Musselbuljong

Magnus Albrektsson

Nässelblinier med löjrom och smetana

Lisa Lemke

Musselknyte med dill- och citronsmör

Malin Broman

Löjrom med nypotatis marinerad i citron och brynt smör samt klassiska tillbehör med en twist

Eva Axelsson

Flädermarinerad pilgrimsmussla med gurka och kålrabbi

Eva Axelsson

Hummer med sagogryn, aska och havre

Daniel Berlin

Hummersoppa

Redaktionen

Halstrade kräftstjärtar med avokadocrème och laxrom

Malin Broman

Blåmusslor, pilgrimsmusslor och polkabeta i musselsås

Malin Broman

Paginering

  • Nuvarande sida 1
  • Page 2
  • Nästa sida ››
  • Sista sidan Sista »
Prenumerera på

Kategori

  • Köksskola (1)

Måltid

  • Förrätt & smårätter (16)
  • Huvudrätt (5)
  • Snacks & tilltugg (3)

Ingrediens

  • Fisk (1)
  • Fläskkött (153)
  • (-) Skaldjur (20)
  • Nötkött (139)
  • Lamm (50)
  • Fågel (88)
  • Kyckling (66)
  • Fisk & skaldjur (450)
  • Vilt (49)
  • Grönsaker (537)
  • Svamp (64)
  • Rotfrukt & potatis (230)
  • Pasta, ris & gryn (85)
  • Mjöl & gryn (62)
  • Baljväxter (31)
  • Frukt & bär (259)
  • Ägg & mejeri (182)
  • Ost (102)
  • Vin & Sprit (87)
  • Choklad (88)
  • Nötter, frön & kärnor (32)

Typ av recept

  • Grundrecept
  • Soppa
  • Sås & dressing
  • Buljong & fond
  • Röra & dip
  • Tillbehör
  • Pannkakor & plättar

Typ

  • Recept (20)

Tillagnings

  • Koka (6)
  • Baka i ugn (2)
  • Grilla (1)
  • Steka / woka (1)

Säsong

  • Vår (8)
  • Sommar (9)
  • Höst (6)
  • Vinter (9)

Högtid

  • Påsk (1)
  • Midsommar (2)
  • Nyår (5)

Diet & livsstil

  • LCHF

Bok eller tidning

Skapad av

  • Malin Broman (7)
  • Redaktionen (4)
  • Magnus Albrektsson (3)
  • Eva Axelsson (2)
  • Daniel Berlin (1)
  • Lisa Lemke (1)
  • Mattias Larsson (1)
  • Norbert Lang (1)

Fotograf

  • David Back (19)

Footer menu

  • Annonsera
  • Om Cooked