Kyckling- och banancurry


Portioner: 4
Du behöver: 

500 g kycklingbröst
1 gul lök, finhackad
2 tsk marsalakrydda
1 tsk gurkmeja
2 tsk kummin, malen
2 tsk korianderfrön, malda
3 stjärnanisar
4 kardemummakapslar
3 kanelstänger
1 tsk ingefära, riven
1 tsk vitlök, riven
3 msk rapsolja
1 msk smör
1 3/4 dl kokosmjölk
2 bananer

Skär kycklingbrösten i tärningar. Hetta upp oljan och smöret. Tillsätt lök och alla kryddor och fräs i 5 minuter. Tillsätt sätt kycklingbitarna och kokosmjölken och sjud tills kycklingen är klar. Skär bananerna i bitar och vänd ner i slutet av tillagningen. Smaka av.

Bild för Redaktionen

Mer från Redaktionen


Bild för Redaktionen
Bild för Redaktionen