Du behöver

Kalkonrulle
(8 port)
2 kalkonbröst
4 grillade röda paprikor, urkärnade och halverade
100 g getost
1/2 dl crème fraiche
salt och svartpeppar
1 knippe rucola
50 g sockerärtor

Mimosasallad
(8 port)
2 päron
2 äpplen
1 mango
1/2 ananas
2 dl crème fraiche
1 dl matlagningsyoghurt
salt och vitpeppar

Portioner
8
Kalkonrulle: Värm ugnen till 150°. Skär ett snitt längs med varje kalkonbröst så att det går att vika upp dem, banka dem sedan till en tjocklek på cirka 1/2 cm. Rör getosten med crème fraichen. Lägg kalkonbrösten på ett stort folieark av aluminium, salta och peppra.

Lägg på paprikorna och bred ut getosten. Rulla med hjälp av aluminiumfolien ihop anrättningen, vrid ihop ändarna. Stek i ugnen i cirka 30 minuter. Låt svalna med folien på. Strimla under tiden sockerärtorna. Skär kalkonrullen iskivor. Blanda ihop rucola och sockerärtorna och lägg dem i en liten boll på kalkonrullen och servera med mimosasallad.

Mimosasallad: Skala alla frukter och skär dem i tärningar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och vitpeppar.
Fotograf