Du behöver

3 ägg
2 dl socker
1 dl naturell yoghurt
1 msk honung
rivet skal av
3 ekologiska citroner
saften av 1 citron
3/4 dl solrosolja
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 msk råsocker
smör och ströbröd till formen
ätbara blommor, t ex pensé, ringblommor, malva, krasse, viol och liten tagetes

Portioner
6-8 portioner

Sätt ugnen på 200°. Vispa ihop ägg och socker till en fluffig smet. Rör i yoghurt, honung, citronskal, citronsaft och solrosolja. Blanda i en separat skål ihop vetemjöl, bakpulver och salt och vispa försiktigt ned detta i smeten. Smörj och bröa en avlång form. Ös ned smeten i formen, strö över råsocker och grädda i cirka 35?40 minuter. Känn efter med en sticka när den är klar. Ta ut kakan och låt den svalna. Dekorera med så mycket ätbara blommor du kan hitta!