Smakbox. 

När man bloggar, om tex mat som ju jag gör, så får man ibland erbjudanden om att testa nya produkter eller äta på nyöppnade krogar. För det mesta brukar jag vänligen tacka, men säga nej tack. Om jag testar något jag är nyfiken på så har jag som regel att jag skriver bara om produkten om jag tycker om den & verkligen vill rekommendera den vidare. Annars skriver jag inget alls, jag tjänar inget på att skriva nedlåtande om företag eller deras produkter. Att "bloggare" får saker kan man ju tycka vad man vill om, men det är en helt annan debatt. 
Så innan jag skriver om produkten jag testat vill jag bara ytterligare förtydliga att det är något jag fått gratis, men en produkt jag fastnat för & tycker att ni borde testa.
Smakbox. En prenumeration som kommer 6 gånger per år. En låda med nya produkter från kända & mindre kända varumärken. Värdet på innehållet ligger på 350-450 kr & den kostar 189 kr. 

Jag gillar idéen skarpt, du får testa nya produkter, en del skulle man garanterat aldrig ens köpt själv. En positiv grej var att i första boxen som kom i veckan, innehöll något för alla i familjen. Sen var det ju givetvis en eller två produkter man inte gillar eller så, men de kan man ju ge bort. 
Texten nedan kommer från smakbox.se

Smakbox är en prenumerationstjänst. Varannan månad får du ca 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken. Vissa kan du äta direkt, som en fin mörk choklad eller en dryck med ny smak. Andra ingår i din matlagning eller bakning, som en spännande krydda, pasta eller en ny mjölsort. Du får även med några smakrika recept som inspiration.