Hoppa till huvudinnehåll
Hem

Main navigation

  • Recept & artiklar
  • Matskolan
Profile picture for user Redaktionen
Av
Redaktionen
Foto
David Back

Kalas på kanapé till nyår!

fredag, december 29, 2017 - 00:00

Njut nyåret med såväl hummer och kaviar som tryffel och anklever, självklart i sällskap av torr champagne.

Tryffelslaw med grillad oxrygg

Redaktionen

Hälleflundra med rödbeta och pepparrot

Redaktionen

Sotad anklever med karamellök

Redaktionen

Kaviar med rökt oxmärg och friterad lök

Redaktionen

Hummer med löjrom och karljohanssvamp

Redaktionen

Pain d’épice med karamelliserad hasselnöt och hjortron

Redaktionen

Fattiga riddare med frusen druvsallad

Redaktionen

Cocktails till nyår

Festen kan börja!

Bästa nyårsmenyn med planering

Stefan Erikssons nyårsmeny

Recept av Redaktionen

Tryffelbakat kycklingbröst med bondbönor och morot
Vårkyckling med nässlor, sparris och anklever
Saltbakad vårkyckling med äpple, romanesco och lökcrisp
Ankconfit med savojkål och lök
Mörbakat kycklinglår med tomat, citron, kapris och lavendelskum
Ankbröst med apelsin, gulbeta och pistasch
Kyckling- och ankkorv med potatiscrème och pumpasenap
Hummersoppa
Torsk med tryffelhollandaise
Stekt spätta med svamp
Rödtunga med brandade och beurre blanc
Italiensk maräng med lemoncurd och vaniljglass
  • +

Prova recept från

Andy Dahlberg

Norbert Lang

Fredric Bengtsson

Daniel Berlin

Leif Mannerström

Niklas Gustafsson

Johan Jureskog

Katja Palmdahl

Fredrik Eriksson

Andreas Hedlund

Anna Billing

Isabell Seger

  • +

Footer menu

  • Annonsera
  • Om Cooked