Hoppa till huvudinnehåll
Hem

Main navigation

  • Recept & artiklar
  • Matskolan
Profile picture for user Fredric Bengtsson
Av
Fredric Bengtsson
Foto
David Back

Bästa nyårsmenyn med planering

torsdag, december 28, 2017 - 23:58

Fredric Bengtsson och Klas Dånge lagar en lyxig 6-rättersmeny och tipsar om hur du får tid över till gästerna.

Kanelstekt äpple med kolasås och knäckflarn

Fredric Bengtsson

Ost med tomatmarmelad och karamelliserade nötter

Fredric Bengtsson

Vildandsbröst med rödvinssås, trumpetsvamp samt palsternackspuré

Fredric Bengtsson

Halstrad rödtunga med skaldjur och blåmusselsås samt säsongens betor och marinerad gurka

Fredric Bengtsson

Löjrom med potatiscrème och brynt smör

Fredric Bengtsson

Blomkålssoppa med rökt fläsk och hyvlad morot

Fredric Bengtsson

Mer till nyår!

Cocktails till nyår

Stefan Erikssons nyårsmeny

Festen kan börja!

Recept av Fredric Bengtsson

Risgrynsgröt
Päron kokt med stjärnanis och vanilj, serverat med vaniljglass samt flarn
Helstekt kalvfilé med buljongkokt potatis och ostronskivling
Sjötungsfilé med sherrytomater, basilika och champagnesås
Halstrad anklever med äppelchutney
Kanelstekt äpple med kolasås och knäckflarn
Ost med tomatmarmelad och karamelliserade nötter
Vildandsbröst med rödvinssås, trumpetsvamp samt palsternackspuré
Halstrad rödtunga med skaldjur och blåmusselsås samt säsongens betor och marinerad gurka
Löjrom med potatiscrème och brynt smör
Blomkålssoppa med rökt fläsk och hyvlad morot
Biscotti med macadamianötter
  • +

Prova recept från

Titti Qvarnström

Malin Broman

Sofie Karlsson

Mattias Larsson

Daniel Roos

Olle Tagesson …

Fredrik Eriksson

Tommy Myllymäki

Stefan Eriksson

Martin Sjöstrand

Daniel Berlin

Karim Khouani

  • +

Footer menu

  • Annonsera
  • Om Cooked