Hoppa till huvudinnehåll
Hem

Main navigation

  • Recept & artiklar
  • Matskolan

Löjrom med nypotatis marinerad i citron och brynt smör samt klassiska tillbehör med en twist

Eva Axelsson

Västerbottensost-soppa med stekt renskav och råa champinjoner

Sofie Karlsson

Gul ärtsoppa med fläskbog

Sofie Karlsson

Persiljerotssoppa med kardemummapicklad morot

Sofie Karlsson

Gräddstuvad rotsakspytt med torskfilé och inlagda rödbetor

Sofie Karlsson

Kokosmjölksoppa med grön currypasta

Sofie Karlsson

Fish’n’chips med curry och äppelmajonnäs

Sofie Karlsson
Prenumerera på

Kategori

Måltid

  • Förrätt & smårätter (4)
  • Huvudrätt (6)

Ingrediens

  • Fläskkött (2)
  • Skaldjur (1)
  • Kyckling (1)
  • Fisk & skaldjur (4)
  • Vilt (1)
  • Grönsaker (7)
  • Svamp (2)
  • (-) Rotfrukt & potatis (7)
  • Pasta, ris & gryn (3)
  • Baljväxter (3)
  • Ost (1)
  • Nötter, frön & kärnor (1)

Typ av recept

  • Soppa
  • Sås & dressing
  • Tillbehör

Typ

  • Recept (7)

Tillagnings

  • (-) Koka (6)
  • Baka i ugn (3)
  • Långkoka / tryckkoka (2)
  • Grilla (1)
  • (-) Fritera (1)
  • Steka / woka (3)

Säsong

  • Vår (2)
  • Sommar (3)
  • Höst (6)
  • Vinter (6)

Högtid

  • Midsommar (1)

Diet & livsstil

  • Fegvego
  • Vegetariskt
  • Veganskt

Bok eller tidning

Skapad av

  • Malin Broman (14)
  • Redaktionen (6)
  • (-) Sofie Karlsson (6)
  • David Back (2)
  • Mattias Larsson (2)
  • BOX in BAG (1)
  • Katja Palmdahl (1)
  • Rikard Nilsson (1)
  • Klas Lindberg (1)
  • Bonasera (1)
  • Stefan Eriksson (1)
  • Lisa Lemke (1)
  • Tomas Drejing (1)
  • Tommy Myllymäki (1)
  • Fredric Bengtsson (1)
  • Magnus Albrektsson (1)
  • Henrik Norström (1)
  • (-) Eva Axelsson (1)

Fotograf

  • David Back (7)

Footer menu

  • Annonsera
  • Om Cooked