Här kan du självklart lägga till eller byta ut rotfrukter och grönsaker som du önskar. Potatisen kan uteslutas och istället kan du använda palsternacka eller persiljerot. Gräslöken kan bytas ut mot dill om så önskas.
Du behöver

600 g abborrfiléer
10 sparrispotatisar
2 fänkålsstånd
2 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
20 små plommontomater på kvist
ca 3 msk gräslök, finhackad
2 dl vitt vin
50 g smör
salt och peppar

1 lime

Skrubba potatisen och koka den i saltat vatten. Låt potatisen svalna något, dela sedan i halvor. Sätt ugnen på 170°. Klipp 4 ark av bakplåtspapper, cirka 30x30 cm. Smöra arken något och lägg på potatisen. Skär fänkål, schalottenlök och vitlök fint och lägg över potatisen. Lägg abborrfiléerna överst. Halvera tomaterna och finhacka gräslöken; fördela i paketen. Salta och peppra. Klicka över smör. Avsluta med att hälla över 1/2 dl vitt vin i varje paket. Vik ihop alla kanter så att paketen är helt slutna. Sätt dem på en plåt och baka i ugnen i cirka 15 minuter, eller tills fisken är klar. Servera med limeklyftor.

Vinförslag: 5585 Petit Chablis La Chablisienne 2012, Chablis, Frankrike 113:–
Fotograf