Du behöver

600 g marulksfilé
1 sats mango- och ananasmarinad

Quinoasallad
4 port quinoagryn
2 paprikor, grillade och skalade (finns att köpa färdiga i burk)
1 rödlök
1 knippe koriander persilja?
2 vitlöksklyftor
4 msk olivolja
salt och svartpeppar

Zucchinisalsa
1 zucchini
1 gul lök
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
2 msk oregano
salt och peppar

Portioner
4

Stycka marulken i 4 portioner och marinera i 30 minuter.
Börja med salsan. Kärna ur paprikan. Skär zucchini, gul lök, paprika och vitlöken i tärningar. Fräs i olivolja i 5 minuter, tillsätt hackad oregano, salt och peppar.
Koka quinoagrynen enligt förpackningens anvisningar.
Grilla och skala paprikorna. Strimla paprikorna. Finhacka rödlöken, persiljan och vitlöken. Riv skalet och pressa saften ur citronerna. Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Grilla marulken.

Fotograf